Laatste Nieuws

Nance Coolen maakt einde aan tergende onzekerheid in ‘Familie Gezocht’

Posted in: Nieuws
Nance Coolen maakt einde aan tergende onzekerheid in ‘Familie Gezocht’

In ‘Familie Gezocht’ ontmoet presentatrice Nance Coolen mensen die niets liever willen dan weten hoe het zit met hun afkomst en familiebanden. Nance voert persoonlijke gesprekken met ze en bezoekt plekken die een sleutelrol hebben gespeeld in hun leven. Zo gaat ze bijvoorbeeld samen met de betrokkenen terug naar het weeshuis waar ze hun jeugd hebben doorgebracht of ze bezoeken het ouderlijk huis waar zich achter de voordeur zoveel heeft afgespeeld. De verhalen zijn divers, verrassend en intrigerend. Zo krijgt Nance het levensverhaal te horen van een tweeling die eraan is gaan twijfelen of ze überhaupt wel familie zijn en wordt ze meegevoerd in het verhaal van een vrouw die in een kist met spullen van haar overleden moeder achter een groot familiegeheim komt. De impact van de twijfel en onzekerheid op de levens van deze mensen, wordt Nance in de loop van de vaak ontroerende reportage steeds duidelijker.Een ding staat vast: alleen een DNA-test kan onomstotelijk vaststellen hoe het echt zit.

Aflevering 1 ‘Familie Gezocht’
Mylene verliest op drie jarige leeftijd haar moeder aan kanker. Op latere leeftijd ontvangt zij een kist met spullen van haar moeder waarin ze een brief van een goede vriend van haar moeder ontdekt. Als Mylene hem opzoekt, blijkt dat hij misschien wel eens haar vader zou kunnen zijn. Echter, vlak voordat een DNA-test in werking wordt gesteld gebeurt er iets vreselijks.
Johan en Sanne worden geadopteerd uit Sri Lanka. In 2004 gaan Johan en Sanne met hun adoptiefamilie terug naar hun geboorteland op zoek naar hun biologische moeder. Wanneer ze een ziekenhuis bezoeken en bij de directeur mogen komen, gebeurt er iets heel vreemds. Lenie is opgegroeid zonder vader, maar dacht altijd te weten wie haar vader was. Totdat ze opeens een telefoontje kreeg van een andere man, die beweerde haar vader te zijn. Lenie’s wereld staat helemaal op z’n kop, want wie van de twee mannen is nu haar echte vader?
Uitzending

wekelijks, vanaf zondag 2 november tussen 20.00 en 21.30 uur bij RTL 4.

Meer info: http://www.rtl.nl/familiegezocht

fotografie: Nick van Ormondt

 

I-Pixel Creative