Laatste Nieuws

Nance komt met nieuw studioprogramma bij RTL4

Posted in: Nieuws

Kippenvelmomenten door grote en kleine verrassingen in ‘Staatsloterij: Puur Geluk’

Een onverwacht cadeau of een prachtig gebaar, een week vol bizarre geluksmomenten, een onverwachte reünie tussen twee dierbaren die elkaar zo missen; alles wat op het eerste oog ondenkbaar lijkt, kan zomaar werkelijkheid worden in het nieuwe feel good RTL 4-programma ‘Staatsloterij: Puur Geluk’, prime time te zien vanaf vrijdag 19 juni. Hierin worden nietsvermoedende mensen totaal verrast. Het mooie is dat het iédereen kan overkomen. Op een plek en tijd dat de personen het het minst verwachten, staan zij plotseling in het middelpunt van de belangstelling. Dit hebben ze echter totaal niet in de gaten, doordat hun bijzondere, emotionele, bizarre of hartverwarmende verhaal met verborgen camera’s wordt vastgelegd. De verbazing van het geluksmoment is compleet authentiek én voelbaar voor de kijkers thuis.

De onvoorziene, zeer uiteenlopende verrassingen zorgen voor tal van kippenvelmomenten waarbij iedereen de gelukkige kan zijn, ook het studiopubliek van ‘Staatsloterij: Puur Geluk’. Presentatrice Nance heeft de dankbare taak om alle geluksmomenten in goede banen te leiden en mee te beleven in de tv-studio. Met ‘Staatsloterij: Puur Geluk’ is ze voor het eerst te zien in een studioprogramma bij RTL 4.

‘Staatsloterij: Puur Geluk’ is ontwikkeld en geproduceerd door Endemol Nederland in samenwerking met de Nederlandse Staatsloterij.

Uitzending: RTL 4, vanaf vrijdag 19 juni, 20.30 uur

I-Pixel Creative