Twenty 4 Seven

Ooit begonnen op mijn 16e als zangeres van Twenty 4 Seven. Onze eerste single “ I can’t stand it “ was meteen de eerste grote hit die wij hadden en leverde ons wereldwijd succes op.

Met Twenty 4 Seven maakte ik 3 albums en 8 uitgebrachte singles en dat leverde ons in totaal 13 gouden, 6 platina, 3 dubbel platina en een Exportprijs op voor beste Nederlands product in het buitenland. De bezetting wisselde van Captain Hollywood als eerste rapper naar Stay-C als 2e rapper/zanger van de groep. Na onoverkomelijke meningsverschillen was voor mij de koek op en besloot ik mijn eigen weg te gaan. Maar met 18 miljoen verkochte geluidsdragers is mijn carrière bij Twenty 4 Seven er zeker een om trots op te zijn.

Alleen verder

In 1995 krijg ik de kans om een tv-programma te presenteren en schrijf ik samen met mijn toenmalige echtgenoot de titelsong daarvoor, “ Love is “. Ik geniet o.a. van het presenteren en maak daarbij verschillende solo singles in de jaren die volgen. Zoals “Big brother is watching you”, “Kiss it”, “He’s my favorite dj”, “If you wanna dance” en “Miss you”.

Ik win de eerste TMF-award die ooit werd uitgereikt als beste zangeres, en een TMF-award voor beste Nederlandse videoclip voor “Kiss it”. Ook zing ik nog een duet met Henk Westbroek
“De laatste en de eerste “, en ga ik een samenwerking aan als gastzangeres bij de Jockeyboys met het nummer “Higher”.

Presenteren

Maar het presenteren wordt steeds meer mijn ding en dat zorgde ervoor dat mijn zangcarrière op een laag pitje kwam te staan.

Van Lingo  en Rappatongo of Te Land ter zee en in de lucht bij de Tros, tot Sterren dansen op het ijs bij SBS 6. En daartussen nog een lange lijst programma’s (o.a. Domino Day, Shownieuws, So you wanna be a popstar, Retourtje geluk, Stay or go, Popstars, Dancing Queen, Het mooiste pand van Nederland, Huizenjacht, Huis vol honden) en ook nog bij RTL 4, Wie doet de afwas, Familie gezocht, Staatsloterij: Puur geluk, Kanjers van Kinderen: Hun strijd tegen kanker en RTL Woonmagazine.

Heden

Inmiddels ben ik als freelancer o.a. aan het werk voor Telegraaf VNDG waar ik Privé VNDG presenteer en online te vinden ben.

Privé ben ik de trotse mama van zoon Robin die in 2009 geboren is en na een relatie van 15 jaar ben ik 23 Juni jl. getrouwd met Pico van Sytzama.

 

Contact

Voor boekingen en/of aanvragen kun je hieronder een bericht sturen.

Ik vlog niet en blog niet en post niet iedere dag een wereldverhaal want ik geniet graag van het moment en vergeet daardoor wel eens wat vast te leggen, maar zo nu en dan deel ik graag een foto met je, dus …