Wat kan ik
voor je doen?

Met mijn jarenlange ervaring als presentatrice op tv en in het land kun je mij prima je (bedrijf)feest laten presenteren.  We bespreken vooraf per mail, telefonisch of met een voorbespreking op locatie wat de wensen zijn en hoe we de avond op een zo leuk mogelijke manier kunnen invullen. Stuur mij een berichtje en naar aanleiding van je wensen maak ik een offerte op maat.

Liever mij muzikaal aan het werk zien, dan kun je contact op nemen met Conrad Stockman via deze link (LET OP ! alleen voor Divas of Dance boekingen aanklikken). Zo nu en dan treed ik op met de Divas of Dance waar we al onze grootste hits uit de favoriete jaren 90 laten horen. Een perfecte aanvulling op een feest of 90’s party. Onze bekende meezingers en grootste hits zijn een gegarandeerd succes. En ook al kun je via de link voor een wisselende bezetting kiezen, hoop ik dat je voor mij kiest als je een echte “Slave to the music” bent 😉

Voor de NVM-makelaar van het gooi maak ik filmpjes op maat. In dit geval presenteer ik in een kort filmpje een van zijn “te verkopen” huizen. Vooraf ga ik op locatie kijken en beslis welke beelden we gaan maken door een script te schrijven.
Dan plannen we een dag en kom ik met mijn eigen cameraman langs en maken we het filmpje. Wij komen met z’n tweeën zodat wij snel en professioneel te werk kunnen gaan en niet de hele locatie “vol” staat met mensen. Dit houdt het overzichtelijk en werken wij in alle rust. En neemt het zo min mogelijk van jouw duurzame tijd in beslag. Een bedrijfsfilmpje gepresenteerd door mij kan ook. Wij houden het kort maar krachtig voor de hedendaagse markt en draaien het in High end. Voor meer informatie en voorwaarden neem contact met mij op onderaan deze pagina.

Contact

Voor boekingen en/of aanvragen kun je hieronder een bericht sturen.

Ik vlog niet en blog niet en post niet iedere dag een wereldverhaal want ik geniet graag van het moment en vergeet daardoor wel eens wat vast te leggen, maar zo nu en dan deel ik graag een foto met je, dus …